magazin online

duminică, 16 decembrie 2012

Despre mine


In fiecare zi fac cunostinta cu durerea ca manifestare fizica !
Noroc ca animalele nu se vaita ca omul !
Sant atat de modeste in durerea lor si atat de resemnate si impacate cu starea aceasta ca facand parte din viata, si asteapta cuminti sa le treaca, sau sa plece "dincolo "!


Medicina de azi se schimba

Numai cine nu vrea nu recunoaste! Informatia e abundenta !
Diferentierea celulara din capitolul de embriologie care nu putea fi explicata decat prin schimbarea chimismului celular dar a carei determinare avea cauze necunoscute, se poate explica prin existenta campurilor morfogenetice.
Fiecare organ are un camp maorfogenetic iar prin functionarea acestor campuri alcatuiesc  un camp morfogenetic al intregului organism.
Imbolnavirea are cauza o modificare in camp mofogenetic al unui organ , reglarea functiunii acestui camp morfogenetic duce la reglarea functilor organului.
Medicina traditionala asiatica si acupunctura , chakrele, meridianele pot fi astfel explicate insfarsit .
Teoria campurilor morfogenetice a lui Alfred Rupert Sheldrake poate explica vindecarea cu aceasta medicina empirica asiatica dar si vindecarea prin gand , prin autosugestie, videcarea la distanta ..etc.
Terapia Gerson de vindecare a cancerului si altor boli cronice , oricat a fost tinuta ascunsa si renegata se aplica in multe tari ale lumii chiar si in Romania ! Sant clinici private care trateaza cancerul prin aceasta terapie care-i poarta numele celui ce a infiintat-o, si care desi a trebuit sa plece din tara lui si  s-a refugiat in Mexic nu i-au fost recunoscute meritele in timpul vietii, a lasat in urma pe fica sa si adeptii lui care au tradus in alte limbi cartea si astfel s-a putut aplica peste tot in lume. Clinici cu Terapia Gerson sant si in Japonia.
In scoala noi am invatat ca vitaminele nu sant bune ca in exces ingrasa !
Noile descpoperiri arata clar ca nu exesul ci carenta de vitamine ingrasa !
Medicina traditionala a nascocit pentru fiecare boala un medicament sau mai multe !
Daca te doare ceva ei o bulina de antiinflamator, si omori reactivitatea organismuui care-ti spune ca te-ai inbolnavit, ca la locul durerii e ceva strain si tu trebuie sa mergi la cauza nu sa suprimi doar durerea.
Suprimand durerea boala evolueaza ascuns cronic !
Daca vomiti e pentru ca ai ceva rau in tine care trebuie dat afara nu trebuie sa ei antivomitive ci sa vezi ce se intampla si sa tratezi cauza.
Daca ai diaree nu trebuie intotdeauna s-o tratezi, poate fi datorita unei intoxicatii si lasa sa dai afara ce e rau , si numai daca nu se opreste intervii.
Diareea poate fi o forma de eliminare a excesului de uree intr-o uremie acuta , si poate salva organismul de la intoxicatia uremica in cazul unor blocaje mecanice sau infectioase a cailor urinare !
Toate medicamentele au efecte adverse, poti sa te tratezi de ceva si la sfarsit vindecat, poti muri de cu totul alta problema secundara data de medicatie !
Vorbeam cu o fosta studenta anul 2 la medicina umana care a abandonat facultatea deoarece mama ei deja l-a tratat pe taicasu la o a treia comotie cerebrala cand medicii l-au dat acasa pentru ingropaciune, deci sotia il trata cu metode de ea stiute, alimentatie, bioenergie, puterea gandului, tehnici in care ea credea si le aplica impreuna cu sora ei intr-un grup restrans de clienti prin recomandare.
Azi D-nul Pelin ca asa se numeste de profesie arhitect,' expirat de 2 ani " plimba cateii pe langa gardul Garii de Nord impreuna cu mine si vorbim de dezvoltare spirituala. Nu se mai balbaie, se foloseste de ambele maini chiar daca nu mai are putere si spune aprope cu lacrimi in ochi :
"Mirela eu nu am cezut-o pe nevastamea deloc , am zis ca e plecata..., si a trebuit sa se intample asta ca sa inteleg . Acum sant fericit ca traiesc si am ajuns la volumul 2 Conversatii cu Dumnezeu al lui Neale Donald Walsch"

De vorba cu un reporter


Azi am fost sa fac vaccinul pisoiului D-nei Anca Fusariu !
E reporter la o televiziune !
Spre rusinea mea nici acum nu stiu la care. Daca o cunosteam acum 2 ani cand eram impatimita televizorului era alceva ! Am citit constiincioasa romanul scris de dansa
" Culoare Norocului".
I-am spus parerea, ca prima data l-am abandonat pentru ca nu vroiam sa ma incarc cu energii negative, dar apoi am fost captata de poveste si de fidela descriere a unei lumi dinainte de criza de acum 3-4 ani, a unei paturi de mijloc a Bucurestiului !
O lume care merge la munca de dimineata pana seara, care planifica concediile scurte din timp si care in weekend pleaca la mare sau la munte!
Dar ca o umbra intunecata care le-a incurcat drumurile apare si convietueste cu personajele romanului maladia secolului cancerul ! Foarte deschisa si pusa la punct cu informatiile lumii spirituale si nu vorbesc aici de religie ci doar de intuitia , perceptia, aceptarea si intelegerea celor nevazute!
Avea o intrebare : "Cum se pun in practica asemenea idei care abunda la nivel teoretic pe net ?"
I-am raspuns ca insasi discutia noastra face parte din schimbare, ca doar viteza n-o percepem dar ea se relizeaza !
Atunci a revelat ca o confirmare a celor spuse relatand despre un Italian care dupa ce a deschis 20 de clinici de cardiologie cu medici romani si de alte nationalitati in Italia, a venit in Bucuresti si a deschis una recent. Si a luat medici romani din italia care plecasera demult din Romania si ii plateste ca in Italia si romanii sant multumiti ca muncesc acasa!
In felul acesta s-a confirmat una din perceptiile mele ca emigrarea nu mai are rost. In viitor va fi o egalizare a posibilitatilor dupa principiul vaselor comunicante si fiecare va sta acasa si va munci acolo unde s-a nascut. Deja si la noi capete deschise au facut posibila atestarea ca liber profesionist a oricarei meserii, asta dand posibilitatea deschiderii propriului business prin contracte catre clienti
Asta ar inviora economia viitorul !

Articole asemanatoare:
http://glavan-mirela.blogspot.ro/2012/03/about-glavan-mirela.html
http://glavan-mirela.blogspot.ro/2012/11/marea-schimbare.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu